A siker

Megosztás

KENNETH COPELAND

A siker

El ne távozzék a törvénynek könyve a te szádtól, hanem gondolkodjál arról éjjel és nappal, hogy vigyázz és mindent úgy cselekedjél, amint írva van abban, mert akkor leszel… leszel sikeres.  - Józsué 1:8 ¹

A siker egy életmód, amely akkor válik lehetővé, ha Isten Igéjén megalapozzuk magunkat.

Akkor leszünk sikeresek, ha olyan sok időt töltünk az Igével, és az annyira átitatja a gondolatainkat, hogy – azt is mondhatnánk – a „második természetünkké” válik. A siker abból származik, hogy olyan állhatatosan hallgatjuk és cselekedjük Isten Igéjét, hogy automatikusan az irányítja a cselekedeteinket.


Amikor elkezdtem repülőt vezetni, úgy képeztem ki magam, hogy újra és újra elolvastam az adott repülőgép kézikönyvét. Magam elé képzeltem mindent, ami előfordulhat a repülőgépen, és tanulmányoztam a szükséges tennivalókat.

Pontosan ezt kezdtem tenni Isten Igéjével is. Éjjel és nappal az Igén gondolkoztam. Nem telt el sok idő, és izgatottá váltam azzal kapcsolatban, amit olvastam. 

Otthon ültem, és azon gondolkoztam, hogy miként alkalmaznám az Igét a különböző helyzetekben. Láttam magamat, ahogy imádkozom a betegekért, és azok meggyógyulnak. Az Ige a „második természetemmé” vált.

Gyakorold így az Igén való elmélkedést. Váljon a részeddé. Lásd magad, hogy engedelmeskedsz az Igének minden elképzelhető helyzetben. Ily módon a siker garantált!

Igei olvasmány: Zsoltárok 1

(¹) A King James-féle bibliafordítás alapján

Légy részese!!

Ki van jelen:

Oldalainkat 111 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

752754
MaMa21
TegnapTegnap373
Ezen a hétenEzen a héten1483
Ebben a hónapbanEbben a hónapban7040
ÖsszesÖsszes752754
UNITED STATES
US