Kenneth E. Hagin - Július

Megosztás

Kenneth E. Hagin - napi tanítások - Július

JÚLIUS 1

Jézus Úr-volta

És valamit tesztek, szellemből cselekedjétek, mint az Úrnak és nem embereknek; tudván, hogy ti az Úrtól veszitek az örökségnek jutalmát: mert az Úr Krisztusnak szolgáltok.– KOLOSSÉ 3,23. 24.

Amikor Jézus lesz az úr az életedben, bele kíván majd szólni, hogy milyen könyvet olvasol, mivel töltöd a szabadidődet és hogyan bánsz a fizikai testeddel. 

Ha Jézus a te urad, azt kívánja, hogy beleszólása legyen az anyagi életedbe, vagyis abba, hogy hogyan jutsz pénzhez.

És abba is, hogyan és mire használod. Ha Jézus a te urad, megkívánja, hogy szava legyen a házasságoddal, a gyermekeiddel és az otthonoddal kapcsolatban. Ő akar irányítani abban, hogy mi legyen a foglalkozásod és hol élj. Igen, Jézus be kíván lépni az életed minden területére, ha Ő a te urad. Én pedig azt akarom, hogy Ő legyen az én uram. Te nem? Ettől lesz áldott a keresztény élet. Amikor Jézus uralkodik felettünk az életünk gyengesége, gyarlósága és emberi irányítása megszűnik. Felemeli az életünket a természetes szintről a természetfelettibe.

Megvallás: Én új életben járok. Jézus Krisztus az én Megváltóm. Jézus az én Uram. Úr Jézus, én most már a Te királyságodban élek, és elfogadom azt, hogy Te vagy az Úr az én életem felett. Azt akarom, hogy a Te akaratod és a Te terved valósuljon meg az életem minden területén.

Keresés