Kenneth E. Hagin - Június

Megosztás

Kenneth E. Hagin - napi tanítások - Június

JÚNIUS 1

Isten Szellem

De eljön az óra, s az most vagyon, amikor az igazi imádók szellemben és igazságban imádják az Atyát: mert az Atya is ilyeneket keres az Ő imádóiul. Az Isten Szellem: és akik Őt imádják, szükség, hogy szellemben és igazságban imádják. – JÁNOS 4,23. 24.

Isten Szellem. A szellemi dolgok valóságosabbak, mint a fizikaiak. 

Valóságosabbnak kell lenniük, mert Isten, aki minden anyagi dolgot teremtett, Szellem.

Isten láthatatlan képessége hozott létre mindent, amit ismerünk a földön a természetes világban, azáltal, hogy egyszerűen csak kimondta: „Legyenek…”
Nem ismerhetjük Istent, nem érinthetjük meg, nem kerülhetünk bensőséges kapcsolatba vele fizikailag. Nem ismerhetjük, nem érinthetjük meg, nem vehetjük fel vele a kapcsolatot az értelmünkkel sem. Isten Szellem, és hála néki, a szellemünkkel elérhetjük Őt. Az emberi szellem megismerheti Istent. A szellemünk bensőséges kapcsolatba kerülhet Istennel. A szellemünk kapcsolatba léphet Istennel. A szellemünk imádhatja Istent!

Megvallás: Ez az óra az, amikor az igazi imádók szellemben és igazságban imádják az Atyát. Én egy igazi imádója vagyok az Atyának. Isten Szellem, és én szellemben és igazságban imádom Őt. Az én szellemem minden nappal jobban megismeri Istent. Az én szellemem kapcsolatban van Istennel. Az én szellemem imádja Istent.

Légy részese!!

Ki van jelen:

Oldalainkat 130 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

775707
MaMa234
TegnapTegnap436
Ezen a hétenEzen a héten670
Ebben a hónapbanEbben a hónapban12133
ÖsszesÖsszes775707
UNITED STATES
US