Kenneth E. Hagin - Április

Megosztás

Kenneth E. Hagin - napi tanítások - Április

ÁPRILIS 1

Együtt ültetett

Amelyet megmutatott a Krisztusban, mikor feltámasztotta Őt a halálból, és ültette Őt a maga jobbjára a mennyekben. Magasan minden fejedelemség és hatalmasság és erő és uraság és minden név fölé, mely neveztetik nemcsak e világonhanem a következendőben is: és mindeneket vetett az Ő lábai alá, és Őt tette mindeneknek fölötte a Gyülekezetnek fejévé, mely az Ő Testeteljessége Őnéki, aki mindeneket betölt mindenekkelEFÉZUS 1,20–23.

 

A Gyülekezet az Úr Jézus Krisztus Teste. Mi vagyunk a Krisztus Teste. Ami ezt a kérdést illeti: Hol vannak a lábak? A fejen, vagy pedig a testen? Természetesen, a testen.

Nézzük meg újra a mai szöveget.

Ez írja le, hogy hatalmi helyünket tekintve hol ülünk mi. Isten mindent Krisztus lába alá vetett. Krisztus lábai az Ő Testén vannak. Ezért, mindenek a mi lábaink alá lettek vetve. Miről beszél Pál, amikor azt mondja: „mindenek”? A fejedelemségekről, a hatalmasságokról, az erőkről és az uraságokról. Más szóval, az ellenség minden ereje a mi lábaink alatt van! Valaki azt mondta: ha valamit közölni akarunk a sátánnal, akkor azt a cipőnk talpára kell írnunk!

Megvallás: Isten a Krisztussal együtt megelevenített engem. Isten Ővele együtt feltámasztott engem. Isten a Krisztussal együtt ültetett engem a mennyekbe. Ahogy a földön járok, együtt munkálkodván Istennel az Ő tervének végrehajtásában, hatalmi helyemet tekintve, én az Atya jobbján ülök.

 

Légy részese!!

Ki van jelen:

Oldalainkat 104 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

775699
MaMa226
TegnapTegnap436
Ezen a hétenEzen a héten662
Ebben a hónapbanEbben a hónapban12125
ÖsszesÖsszes775699
UNITED STATES
US