Főlap

Napi tanítások

Megosztás

JÚLIUS 18

Belül

Ki helyezett bölcsességet a belsőkbe, vagy ki adott értelmet a szívnek? (King James) – JÓB 38,36.

Isten belső bizonyosság által vezetett minket, hogy költözzünk Tulsába az 1960-as évek végén. Garlandban, (Texas) volt az otthonunk, Dallas egyik külvárosában, tizenhét éven keresztül, és egyáltalán nem terveztük, hogy elköltözünk. Sőt, mivel a szolgálatunk növekedett, már kész terveim voltak, hogyan alakítjuk az egész házat irodává (addig a dolgozószobánkból és a garázsból működtettük a szolgálatot), és hogy szükség esetén hogyan tudnánk tovább bővíteni.

Azután történt, hogy elmentünk Tulsába hivatalos ügyben. A barátom, akinél laktunk, azt mondta: „Hagin testvér, költözzetek Tulsába. Megtaláltam a neked való helyet! T. L. Osborn régi hivatali épülete eladó, és engem kértek meg, hogy áruljam. Gyere el velem, meg akarom mutatni neked.” (Már többen próbálták megvenni, de valahogy sohasem jött létre az üzlet, így még mindig üres volt.) Az igazat megvallva nem nagyon érdekelt a dolog, de úgy gondoltam, hogy csupán a barátomra való tekintettel elmegyek. Abban a pillanatban, ahogy beléptem az épületbe, mintha valaki meg nyomott volna egy csengőt a bensőmben, vagy mintha egy figyelmeztető jelzés szólalt volna meg belül. Néha ilyen a belső bizonyosság. Egy figyelmeztető jelzés szólalt meg ott lent, a szellememben – gyomortájon. Nehéz ezt szavakkal leírni, de az ember egyszerűen tudja, hogy ez ott van belül, a szellemében. Isten volt, aki így erősítette meg, hogy Ő ezt az épületet szánta a szolgálatomra.

MegvallásAz értelmem szemei megvilágosodtak. Én belülről tudom, hogy mit kell tennem. Isten vezet engem ez által a csodálatos belső bizonyosság által. Én pedig hallgatok erre!

 

Légy részese!!

Ki van jelen:

Oldalainkat 32 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

687517
MaMa16
TegnapTegnap136
Ezen a hétenEzen a héten383
Ebben a hónapbanEbben a hónapban2706
ÖsszesÖsszes687517
UNITED STATES
US