Főlap

Napi tanítások

Megosztás

NOVEMBER 18

Hálaadásnap

Adjanak hálát az Úrnak az Ő kegyelméért, és az emberek fiai iránt való csodadolgaiért, és áldozzanak hálaadásnak áldozataival, és hirdessék az Ő cselekedeteit örvendezéssel!— ZSOLTÁROK 107,21–22.

Az Egyesült Államok alapítóatyái szenteltek egy napot, amelyen minden évben hálát adnak Istennek azokért az áldásokért, amelyekkel megáldotta őket ebben az új világban.

Megáldotta őket szellemileg, és megáldotta őket anyagilag.

Nekünk is hálát kellene adnunk Istennek az életünk szellemi és anyagi áldásaiért, amelyeket Tőle kaptunk. És hálát kellene adnunk Istennek az Ő szerető oltalmazásáért, és rólunk való gondoskodásáért. A hálaadás mai ünnepén, nézzük meg Isten Igéjét, hogy meglássuk, mit mond a „hálaadásról“. Az Újszövetségben fogjuk megnézni — mivel az új szövetség alatt élünk —, hogy az új szövetség szerint miért adjunk hálát.

MegvallásDicsérem az Urat az Ő jóságáért. A hálaadásnak áldozatával áldozom és hirdetem az Ő cselekedeteit örvendezéssel. Hálát adok Neki az élet szellemi és anyagi áldásaiért. Hálát adok Istennek az Ő oltalmáért és gondoskodásáért.

Légy részese!!

Ki van jelen:

Oldalainkat 37 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

705840
MaMa69
TegnapTegnap322
Ezen a hétenEzen a héten1399
Ebben a hónapbanEbben a hónapban2655
ÖsszesÖsszes705840
UNITED STATES
US