Főlap

Olvassuk együtt a Bibliát (Egyszerű fordítás)

Megosztás


2018. Április 25

II.Krónika 7-9;   

 

 

Bővebben: Olvassuk együtt a Bibliát (Egyszerű fordítás)

Napi tanítások

Megosztás

ÁPRILIS 25

Istent korlátozni

És hozzá járula Ábrahám és mondaAvagy elveszted-é az igazat is a gonosszal egybeTalán van ötven igaz abban a városbanavagy elveszted-éés nem kedvezel-é a helynek az ötven igazértakik abban vannakTávol legyen tőledhogy ilyen dolgot cselekedjélhogy megöld az igazat a gonosszalés úgy járjon az igaz mint a gonoszTávol legyen tőledAvagy az egész föld bírája nem szolgáltatna- é igazságot? —1MÓZES 18,23–25.

Isten addig nem akarta elpusztítani Szodomát és Gomorát, amíg meg nem beszélte Ábrahámmal, az Ő vérszövetségi barátjával!

Bővebben: Napi tanítások

Egyszerű fordítás

Megosztás

Az Új Szövetség rendje

11 Ez az idő pedig most van, hiszen már Krisztus lett a Főpapunk! Ő azoknak az új áldásoknak a Főpapja, amelyek már elérkeztek hozzánk. De nem a földi sátorba ment be, hanem nagyobb és tökéletesebb sátorba, amelyet nem emberek építettek, és nem ebből a földi világból való. 12 Nem is a bakok vagy bikák vérét vitte be, hanem a saját vérét, amikor a Mennyben bement a Szentek Szentjébe. Csak egyszer ment be, de örökre ott is marad — s ezzel örökké tartó megváltást szerzett nekünk. 

Bővebben: Egyszerű fordítás

Légy részese!!

Ki van jelen:

Oldalainkat 55 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

675788
MaMa25
TegnapTegnap83
Ezen a hétenEzen a héten305
Ebben a hónapbanEbben a hónapban3109
ÖsszesÖsszes675788
UNITED STATES
US